Viluisille varpaille talvipyöräilyyn

Bongasin bussin ikkunasta miehen, joka fillaroi Pakilantietä pitkävartiset harmaat huopikkaat jalassa. Tuli mieleen, että sellaisiinhan voisi investoida, kun näitä kunnon talvia nyt näyttää ilonamme olevan. Villasukka, huopatossu ja menoksi.

Minä en talvella ajele klossikengillä, toisin kuin map, joka suhaa Harakirillään ympäri vuoden kodin, työpaikan ja tennishallien väliä. Viluvarpaat ovat tarenneet kovimmillakin pakkasilla jo vuosia sitten äskettäin (kiitos huomautuksesta, edelliset oli aika samanlaiset) Helsingin Mäkelänkadun Velosportista hankituissa kotimaisissa mononsuojissa. Urheilu Areena Tampere Finland.

Jotkut tuttavat kuittailevat pilke silmässä ja hymy huulilla, että ulkopyöräilyn aika on jo ohi. Mutta ei kai siitä haittaakaan ole, jos muiden treenien ohessa fillaroi päivittäin 30-40 km pikku pakkasessa. Ei ala ihan heti kesän kylmissä sadekuuroissa itkettämään 😉 

Mainokset

4 responses to “Viluisille varpaille talvipyöräilyyn

  1. Huopikkaat eli hoppatossut ovat kyllä ihanat talvitöppöset. Pyörälläajoa en tosin ole niillä kokeillut. Jäällä kävelyssä tuli pari vuotta sitten ongelmia: lumen alla oli vettä, töppöset kastuivat pinnasta ja keräsivät ympärilleen valtavat lumijäämöykyt.
    Rauhallista joulua!

    • Minua nuoriso jo varoitteli liukastumisesta, liekö se ollut sinunkin ongelmasi jäällä – vai piileekö niissä muitakin vaaroja? 😉

  2. Pikku tarkennus. Kuvan Teddyt on kyllä ihan tuore hankinta, halvalla kun sai ja vanhoissa alkoi jo heijastinnauhajen tehot tippumaan.

    • Johan minä kuvatessa ihmettelin, että hyvin ovat karvatossusi säilyneet – luulin näitä oikeasti niiksi vanhemmiksi :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s