TDH-kuvia

Laitoin Tour de Helsinki 2010 -kuvia katseltavaksi osoitteeseen mip63.pictures.fi. Myös huonoja ja epäonnistuneita kuvia, ja niitähän minulla on paljon 🙂 Kuvauskohteet ja maisemat olivat ensiluokkaisia, mutta olen harjaantunut kuvaamaan enemmän aitaan nojailevia arkipyöriä kuin ohi vilistäviä trikoohemmoja. Ajattelinpa kuitenkin, että ehkä kuvilla on jollekin tunnearvoa 😉 Muistan itse, miten mukavaa oli aikanaan nähdä  oma säälittävä ja nääntynyt olemus jonkun kuntomaratonin jälkeen…  ja näistä polkijoista on  sentään nääntymys kaukana! Pyöräilyn ilosanomaa koko kaistan leveydeltä.

Nurmijärvi 5.9.2010

Mun tie tai maantie.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s