Tour de Helsinki 2010

Olen valmis. Kamera kassissa, villasukat ja sormikkaat odottavat eteisessä. Polkaisen polkupyörätukialus Orvokilla Velodromille. Mukana on myös erään joukkueen uusi kypärä ja vanha ajopaita, perjantaina kätensä loukanneen (leikanneen) mapin tilalle saatiin polkemaan Joku. Torvelo & Lady lupailivat tulla kuljettamaa muutamien kuvauspaikkojen välejä. Orvokilla en ehtisi 🙂

Tour de Helsinki, kuudetta kertaa ajettava 140 km syyspolkaisu Käpylästä  Käpylään starttaa kello 11:00.

Kumman puolella olen? Tietysti kannustan jokaista yksittäistä polkijaa, mutta jos kerran Teatterit ottavat toisistaan mittaa pyöräillen on puoli kai valittava. Eihän lätkämatsissakaan ole sopivaa kannustaa molempia joukkueita, eikä äänikään sitä kestäisi.  Siis ohjelmiston mukaan, hienoja näyttelijöitä polkee molemmissa joukkueissa. Ohjelmisto taas on ihan makuasia 🙂  Kansallisteatterin uutuuksiin ole jo tehnyt varauksia 😉 Viva Varis!

* * * * *

Prologi

LÄHTÖ

Lähtö Mäkelänkadulla sujui aiempaa paremmin, kasvaneeseen joukkoon oli varauduttu. Kiitos ja kumarrus järjestäjille. Kun saisivat vielä maalin siirrettyä Koskelantielle. Minusta tuo ajanottosiru & brutto-/nettoaika pyöräilyssä on vain kovin kummallista. Ketä se palvelee? Siis muuta kuin Ruusua, joka pääsi kuin pääsikin 4 tunnin alle: bruttoaika 4:00:28 ja nettoaika 3:59:49 🙂

NURMIJÄRVI

SIPOO

HELSINKI – Kehä I

KÄPYLÄ – GAME OVER 🙂

Tuloksia voi lukea TDHn sivuilta, jos ne kiinnostavat, ja koottuja kommentteja monesta muusta paikasta. Minä keskityn vain tunnelmiin 😀 Ja liitänpä tähän loppuun taas kerran tämän… performance.

Lisää TDH-kuvia voi katsoa linkistä mip63.pictures.fi.

Mainokset

One response to “Tour de Helsinki 2010

  1. Paluuviite: Tour de Helsinki retkivauhtia – la 17.8. | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s