Elokuun Kriittinen pyöräretki

Elokuun Kriittinen pyöräretki poljettiin Helsingissä tänään tiistaina 10. elokuuta 2010. Kokoontuminen ja lähtö kello 17:00 olivat tuttuun tapaan Havis Amandan patsaalla, josta lähdimme rullaamaan Pohjoisesplanadia länteen.

Mukana oli mapin laskujen mukaan noin 130 polkijaa, iloisena yllätyksenä myös Pikkuserkku! Saimme polkea leveästi ja ilman pelkoa Espalla, Mannerheimintiellä, Hämeentiellä ja muilla pyöräilijän kannalta melko veikeillä tieosuuksilla 😉

Helsinki 10.8.2010

Reissu päättyi Lasipalatsin aukiolla, jossa esitettiin myös haaste: seuraavalle reissulle jokainen polkija tuo mukanaan yhden kaverin 🙂 Siis vapiskaa, kaikki tuttavani! Seuraava Kriittinen pyöräretki polkaistaan Autottomana päivänä keskiviikkona 22. syyskuuta 2010 kello 17:00. Se on leppoisa ja rento tapahtuma, erinomainen tapa levittää pyöräilyn ilosanomaa.

Tarvitsemme liikenteeseen lisää hyväntuulisia pyöräilijöitä, emme niinkään pyöräteitä, joista ei tietenkään olisi haittaa, kunhan ne eivät olisi niin kapoisia, kaksisuuntaisia ja jalankulkijoita uhkaavia. Pyöräilijöiden määrän kasvaessa liikenteen on yksinkertaisesti sopeuduttava muuttuvaan tilanteeseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s