Tour Amour

Ne polkevat taas. Meidänkin olohuoneessamme.

Tour de France alkoi 3. heinäkuuta Rotterdamissa; alussa pojat polkivat samoissa maisemissa kuin minä viime kesänä 😉 Olisin minä perässä pysynyt, perässä on helppo pysyä. Jos ei välitä siitä, kuinka kaukana perässä tulee.

Tour de France ei ole vain pyöräkilpailu. Jos olet katsonut TVstä kisaa, jossa tienvarteen ahtautuneet katsojat kurottavat käsiään saadakseen koskettaa sankarinsa hihaa tai kylkeä, olet varmasti tullut ajatelleeksi samaa kuin minä. Tässä on jotakin niin tuttua… kuin olisin katolisessa kirkossa pyhimyksen kuvan äärellä. Tai rock-konsertissa. Pyhiinvaeltajat asemissaan mutkaisten teiden varsilla. Uskonnollista hekumaa.

Brent Humphrey on yhdysvaltalainen valokuvaaja ja Tourin harrastaja, joka on jo usean vuoden ajan kiertänyt kameransa kanssa seuraamassa kisaa. Kesä kesältä. Hänen kuvansa kertovat, miten vähintään yhtä mielenkiintoisia kuin kilpailijat, ovat kilpailua seuraavat ihmiset.

Humphreyn kuvia on esillä Los Angelesissa 17. heinäkuuta – 31. elokuuta. Katso projectletour.com tai clark-oshingallery.com . Projectletour.com linkissä voit selata ja katsella mainioita kuvia Tourin varrelta, kannattaa vierailla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s