Sunnuntai 4.7. – Kotiin

Herätys 4:20, aamukahvi, hotellin minibussi starttasi lentokentälle 5:05. KLMn lennot Venetsia-Amsterdam-Helsinki kulkivat ajallaan, Schipholdissa jäi vielä sopivasti aikaa ostaa ihanaa Wyngaardin vuohenjuustoa. Samalla lennolla oli meitä nuorempi kanadalainen pariskunta, joka oli pyöräillyt Sloveniassa ja Kroatiassa. Mies aikoi huomenna töihin… huh. Omat fillarimme tulivat perille samoilla lennoilla, kentällä odotti vastassa rakas ystäväni P 🙂 Ja sitten kotisaunan lauteille…

Arrivederci Italia!

Kirjoitan myöhemmin koosteen reissusta: Missä ja miten me poljimme kolme viikkoa ja miksi muidenkin kannattaisi lähteä viettämään lomaansa fillarilla Italiaan.  Jos yhtään pyöräilystä pitää. Tai jäätelöstä. Tai… 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s