Keskiviikko 30.6. – kompassin neula kohti pohjoista ja Ferraraa

AlItalia/KLM lento Bolognasta Amsterdamiin kello 17:45 làhti juuri sen verran myòhàssà, ettà nuoriso ei ehtinyt jatkolennolle Helsinkiin vaan jài yòksi lentokenttàhotelliin. Kuulin tàmàn vasta illalla, kun olimme majoittuneet Ferraran pohjoispuolelle, Po-joen kupeeseen Hotelli Da Santoon. Hotelli oli hauska tienvarsihotelli, rakennettu vanhaan teollisuuskiinteistòòn – ilmeisesti sokerijuurikastehdas. Huoneet olivat suuria ja korkeita, kylpyhuonekin varmasti saman kokoinen kuin tavallinen hotellihuone. http://www.dasanto.it/ Alakerrassa làmpenee joka ilta pizzauuni.

Bologna Airport

 Làhdimme polkemaan kolmen maissa lentokentàltà kohti Ferraraa, làmpòtila huiteli reilusti + 30 asteen pààllà. Paikallaan ei tarennut olla, mutta polkiessa ilmavirta sai olon tuntumaan mukavan siedettàvàltà. Bolognasta ostetun uuden kartan avulla saatoimme valita pienià teità ja mutkitella kylàstà kylààn. San Pietro in Casalen kohdalla liikenneympyràssà oli italialainen vastinen Reijo Kelan Hiljaiselle kansalle http://fi.wikipedia.org/wiki/Hiljainen_kansa , ja italialaisittain tàmà kansa oli tietysti liikkeellà polkupyòrillà.

San Pietro in Casale 1

San Pietro in Casale 2

San Pietro in Casale 3

Ferrara on pyòràkaupunki. Sen, onko kaupungissa vain pyòrià vai pyòràkulttuuri tuntee heti sisààn ajaessa. Tààllà on todellinen pyòràkulttuuri 🙂 Koiratkin sen tietàà.

Ferrara

Dog Bike

Easy living 😉

Pàivàmatkaa tuli tànààn 69,3 km. Kokonaismatka on nyt 1024,3 km.

Kenguru vai jànis?

Tànààn meille tuli muuten tàyteen vuosi ilman autoa. Se, miten tàhàn olotilaan pààdyttiin, on pitkà tarina, jossa on mukana onnellisia sattumia. Kiitos neljàlle ystàvàllà ja muutamalle autovuokraamolle, jotka ovat tarvittaessa tukeneet elàmàntapakokeiluamme 😉 Pàivi, Mika, Jarkko ja Hessu.

Yò Po-joen oikealla rannalla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s