Tiistai 29.6. – kesàflunssa ja Modena

Tànààn suunnitelmissamme oli aikainen startti, klo 6-7. Polkisimme yhdessà Modenaan, balsamicon syntysijoille, josta minà palaisin samaa tasamaata takaisin ja Map tekisi oman treenin kukkuloiden kautta. Vaan kuinkas sitten kàvikààn. Mapin kesàflunssa muutti suunnitelmat.

Làhdimme matkaan yhdessà, Mapilla oli aikomus saattaa minut tien alkuun. Tasainen tie ja mukava myòtàtuuli kiidàttivàt sen verran pitkàllà, ettà pààtimme polkea yhdessà Modenaan ja palata junalla takaisin. Tie SS 9 on suora, tasainen ja melko vilkas liikenteinen. Rehellisesti sanoen, aika tylsà. Se on nàhty kerralla, edestakaisin ajaminen, varsinkaan vastatuuleen, ei kiinnostanut. Kyllà tààllà saa muutenkin polkea.

Vielà kerran: MODENA

Junalla matkustaminen Italiassa on edullista. Lipun hinta mààràytyy matkan pituuden mukaan, Modenasta Bolognaan se oli € 3,10. Matkusteettaessani polkupyòràn kanssa ostin yhden lipun itselleni ja yhden fillarilleni, siis 2 polkijaa + 2 pyòràà olivat yhteensà € 12,40. Paikallisjunassa on on erillinen osasto pyòrille, yleensà junan etuosassa.

Paikallisjunan pyòràosasto

Iltapàivàllà Italian parhaan pyòràvuokraamon ”That’s Amore” monitoimimies Jerry Napoli, siviilissà mm. musiikkituottaja, tuli hakemaan nuorten vuokrafillarit. Tàmàn miehen/firman palveluja haluan taas kerran làmmòllà suositella – Jerry on luotettava ja hyvà yhteistyòkumppani! www.rentalbikeitaly.com

Jerry & Map

Illan edellà oli ohjelmassa fillarinhuoltoa. Huomenna tàydennysjoukot lentàvàt takaisin Helsinkiin ja meidàn matkamme jatkuu kohti pohjoista. Suunnitelmissa on nàhdà pohjoisen tasangon pààttyvàn jyrkàsti kohoavaan vuorijonoon eli Alppien alku. Ja jos Map kuntoutuu, voisi hàn polkaista jonkun oman kinkareen… mutta saa nyt nàhdà, kuinka tàmà etenee, pàivà ja kilometri kerrallaan 🙂 

Reginan kylpy 🙂

 Tàmà Modenan polkaisu kasvatti Giron kokonaispituutta 47,4 kilometrillà, se on nyt siis 955,0 km.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s