Sunnuntai 27.6. – 40 km alamàki

Tànààn oli 15. matkapàivàmme Italiassa. Kaksi viikkoa sitten lensimme fillareinemme Helsingistà Roomaan, viikko sitten pidimme ensimmàisen lepopàivàn Bolognassa, johon tànààn taas palasimme. Ja vielà meillà olisi viikko aikaa polkea ja syòdà Italiaa 🙂

Aamulla vartin yli 9 hakiessamme fillareita hotellin autotallista pyyhàlsi ohitsemme kunnos rypàs juoksijoita ja hòlkkàreità. Juoksutapahtuman làhtò oli ollut 9:00 alhaalla Castiglionen dei Pèpolin keskustassa, siità sitten sunnuntaiaamuna ylàmàkeen sykettà nostamaan. Maaninkavaaran Martti olisi ollut onnellinen nàkemàstààn. Kyselimme làhdòn tytòiltà paljonko matka mahtaa olla, ja tulimme siihen kàsitykseen, ettà se oli 16 km.

Sunnuntai aamu Castiglione dei Pèpolissa

Koska eilen ajoimme vuorijonon harjanteelle oli tànààn luvassa huima alamàki. Kàytànnòssà làhes 40 km, aluksi laskettavaa, sitten poljettavaa alamàkeà. Liikkeellà oli paljon pyòràilijòità, yksin, kaksin ja erikokoisissa ryhmissà. Aikaisin liikkeelle, ylàmàkeen, sitten lasku takaisin ja lounaalle. Ei hassumpaa. Opasteiden lukeminen suurissa risteyskohdissa ja vàhàn muuallakin oli taas kohtalaisen hankalaa. Paras keino on kysyà suuntaa, ihmiset ovat kovin avuliaita ja ystàvàllisià neuvomaan. Roomassa jokunen miesporukka ajeli navigointilaitteen kanssa, mutta en ole ihan vakuuttunut, ettà se olisi hauskaa. Minun pyòràmatkailuuni kuuluu harhailu, etsiminen ja paikallisten ihmisten kanssa ihmettely. Ainakin toistaiseksi.

Pàivàn jààtelòn sòimme Bolognassa jo puolilta pàivin. Paluu Hotelli Arcoveggioon oli kuin tulisi kotiin. Pàivàmatka oli 62,3 km ja kokonaismatka nyt 837,1 km

Pàivàn jààtelò, Bologna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s