Nove Colli – Nine Hills

Làhtiessàmme lauantaiaamuna Cesenaticosta saimme hotellin isànnàltà mukaamme Karttapaketin Bicycles in FC. Se on kompakti pieni paketti, jossa on Furli Cesena alueen tiekartta ja 21 korttia, joihin on merkitty pyòràilyreittejà kartta- ja profiilitietoineen.

Road Map in Furli Cèsena

21 erilaista reittià kàsittàvàt lenkkejà 40 kilometristà 136 km, ja kruunun jalokivenà viimeinen ”Nove Colli – Nine Hills” jonka pituus on 205 km. Myòs nousut vaihtelevat, tasamaasta 1247 metriin; 21. lenkillà kokonaisnousua on 3020 m. Pakeissa on myòs kortti, josta nàkee hultopaikat, sekà ajopàivàkirja, siis tàysi paketti vaikka kolmen viikon leirille 🙂

21 routes

Karttaa voi tiedustella osoiteesta www.turismo.fc.it .

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s