Lauantai 19.6. – Bologna and Jerry’s Bikes

Takana oli viisi ajopàivàà ja neljà Italian maakuntaa: Lazio – Umbria – Marche – Emilia Romagna. Tànààn oli edessà noin 100 km polkaisu Bolognaan, jossa olisi muutama lepopàivà. Ja kuinka ollakaan, parikymmentà kilometrià ennen mààrànpààtà alkoi oikean pohkeeni sisàreuna ilmoitella olemassaolostaan.

Aamulla Cesenatcossa hotellin ikkunasta kuului lintujen laulua & liikenteen àànià ja nàkyi meri & Pantanin patsa. Hotellin yòpòydàllà olevasa Romagnan rannikon esitteessà on omistettu aukeama pyòràturismille, Cicloturismo in Romagna. Ainakin alku on ylevàà: ” In the region Emilia Romagna cycling is a way of life. People love the bicycle, love cycling tourist and offer them sympathy, great food, hospitable hotels, etc.” Tàmàn minà allekirjoitan. Joka pàivà kaikkialla matkamme aikana ihmiset ovat olleet avuliaita ja ystàvàllisià, mutta tànààn me emme edes ehtineet kysyà neuvoa, kun jo joku polkaisi paikalle tutkimaan karttaa kanssamme.

Hotelli Annamaria

Tie S 9 Riminiltà Bolognaan oli tasamaata ja suora kuin viivaimella vedetty, siis helppo ajaa kipakasta sivuvastaisesta tuulesta huolimatta. Ja olihan minulla hyvà apukuski edelle 😉 Koska oli lauantai, oli liikkeellà paljon pyòràilijòità, niin kuntoilemassa, treenaamassa kuin aikaa viettàmàssà. Saimma osaksemme paljon kannustavia chiao! tervehdyksià, ja jopa liikennevaloissa kaupunkien làpi ajaessamme halusivat monet kuulla keità olemme, mistà tulemme ja mihin menemme. Osmo Soininvaaran kirjasta Fillarilla Nizzaan napattu vinkki laittaa fillariin siniristilippu toimii hyvànà keskustelun avaajana.

Pàivàn alavalle maisemalle oli kuvaavaa hedelmàtarhat. Nyt tiedàn, mistà niità persikoita, aprikooseja, nektariineja, pàrynòità ym. ym. tulee 🙂

Mistà niità persikoita oikein tulee?

Bolognassa odotti Suomesta saapunut kahden hengen tàydennysjoukko, joka toi meillekin muutamia puhtaita vaatteita. Tàhàn asti ei ole tarvinut miettià, mità laittaisi illalla syòmààn làhtiessà pààlle, kun mukana on ollut vain yksi asu. Onneksi paikkakunta ja ravintola on vaihtunut pàivittàin 😉 Kyllà, olen minà pyykànnyt…

Piazza Maggiore, Bologna

Jerry de Concilio oli tuonut hotellille sovitut kaksi vuokrafillaria, jotka pààsivàt omiemme kanssa ilta-ajelulla keskiaikaiseen Bolognaan. Linkki Jerryn pyòràlomafirmaan (Vuokraa fillari Italiasta) on tàssà ja pysyvàsti myòs blogin linkkilistassa oikeassa reunassa. Matka illalliselle Bolognan keskustaan oli merkillinen. Kuvittelimme polkevamme menomatkalla tasamaata, mutta palatessa totesimme laskevamme alamàkeà – fillari rullasi ilman polkaisun polkaisua. Hmmm…

Pàivàn jààtelò, Bologna

Pàivàmatkaa tuli taitettua 112 km, kokonaismatka on nyt 591,4 km. Kaupungissa himmailuahan ei sitten lasketa mukaan 😉 Ja keskinopeus nousi sittenkin eilisestà, hyvà peesi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s