Martedi 27.4.2010, 9th stage – Passo di Giau

The Spring of Italy (Dolomite)

Tiistaina kaksikko siirtyi autolla Cortina d´Ampezzoon ja majoittui hotelliin, jonne Torvelo jäi lepuuttamaan vatsaansa. Cortinassa pidettiin talviolympialaiset 1956, vähän ennen kuin Duo Torvelo syntyi. Suomi sai kisoissa kolme kultaa: Veikko Hakulinen 30 km hiihdossa, Antti Hyvärinen mäkihypyssä sekä Sirkka Polkunen, Mirja Hietamies ja Siiri Rantanen 3×5 km viestihiihdossa. Katsoppa mitalitaulukkoa ja totea, että Suomi on ollut talviurheilun huippumaa 😉

Sairasvuoteella Cortinassa

Härvelimies pakkasi lämmintä reppuun ja suuntasi yksin Cortinasta lounaaseen, kapuamaan pari kinkaretta. Lenki korkeimmat kohdat olivat Passo di Giau 2236 m ja Passo di Falzarego 2100 m. KARTTA on tässä. Passo Giaulla oli kamojen vaihto, kuivaaa ylle ja villaa käsiin, sillä muuten tähän aikaan vuodesta tulee ylämäen jälkeen alamäkihorkka. Hiljaista, ei ketään, missään! Kuin lähestyisi taivasta ( josta tihuttelee vettä). Ylhäällä kului pari tuntia ilman yhtään vastaantulijaa tai ohittajaa. Ja kuka oli ensimmäinen: LAKAISUKONE! Hiekoille kyytiä!

Passo di Giau 2236 m

Mikä siinä on, että niitä takarenkaita paukkuu?

Renkaanvaihdon taustalla Cortina d´Ampezzo

Mainokset

2 responses to “Martedi 27.4.2010, 9th stage – Passo di Giau

  1. Olisko liian kovat kiihdytykset, Vai väärä rengas valinta, kuivan kelin renkaat sateella ja päinvastoin?

  2. Alkaa sujua, renkaan vaihto. Uudet päälikumit, ja olen tsekannut moneen kertaan, ettei siihen ole jäänyt ”murua” kiinni sisäpuolelle. Lasinsiru ??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s