Venerdì 23.4.2010, 5th stage – Mestre & Venice

Perjantaina 23.4. oli Helsinki-Vantaa lentokenttä taas toiminnassa. Mitä sitten? Päivän biisi voisi olla tämä ja päivän leffakohtaus tämä. Pakko sanoa ääneen, taas kerran, että lentokentälle on aina yhtä vaikea fillaroida. Jos en olisi tiennyt, minne mennä, niin olisin jo KEHÄ III kohdalla ajanut harhaan, sillä opasteet näyttivät  jostakin syystä noin 90 astetta väärään suuntaan. Onneksi pahimmalla rastilla eli lentokenttäalueella autoilijat olivat perjantai aamun räntäsateessa ylen kohteliaita ja huomaavaisia 🙂 Tai sitten ne pelkäsivät vihreässä RUKKA-kumipuvussa pyöräilevää naista 😉 Green Line to Mars.

Orvokki go go 😉

Puolenpäivän aikaan Duo Torvelo tapasi tiimisä tallipäälliköt hotelli Villa Crispissä Mestressä. Härvelit saivat lepopäivän, sillä paikalle oli tilattu That´s Amoren neljä kaupunkipyörää. Tällä firmalla on hyvä palvelu, fillarit tulivat hotellin pihalle sovittuun aikaan vaikka polkijoiden saapuminen oli islantilaisen tuhkan tupruttelun vuoksi viime hetkelle asti kovin epävarmaa.

That´s Amore!

Päivän ohjelmassa oli  lasagne mestressä, jäätelö Venetsiassa ja ilallinen taas Mestressä. Venetsiaan tietysti pyöräiltiin Ponte della Libertaa, Mestrestä Venetsiaan vievää noin 4 km pitkää siltaa pitkin. Siinä on jopa jonkinmoinen kävely & pyörätie, molemmin puolin. Pahin rasti on liittymä ennen Ponte d Libertaa, siihen on ajettava vilkasta autotietä pitkin, ja varsinkin ohipyyhältävien bussien vauhti on huima! Nopeusrajoitus sillalla on 90 km/h. Asenne pyöräilijää kohtaan oli autoilla kohdallaan, kukaan ei tavoitellut vasenta hihaa vaan kaarsi kaukaa ja kauniisti.

Menomatkalla ei muita fillareita sitten näkynytkään, paluumatkalla sen sijaan peräti neljä: kaksi työmatka-ajajaa matkalla kotiin ja kaksi turistia matkalla Venetsiaan. Matka fillarilla Venetsiaan oli elämys, mutta suosittelen sitä vain seikkailunhaluisille ja  huumorintajuisille pyöräilijöille. Täällä on helppo löytää oma John Wayne Walk. Toinen.

Man of Honor

Venetsiassa pyöräily on kielletty. Lyhyen mutta kiihkeän keskustelun jälkeen päätettiin, että Jerryn fillareita ei jätetä suht hentoisilla lukoilla parkkiin vaan  talutellaan mukana. Siltoja ylös, siltoja alas. Näkivätpä Ponte Rialton 🙂

Venetsia 23.4.2010

Mainokset

One response to “Venerdì 23.4.2010, 5th stage – Mestre & Venice

  1. Jos tapaat, niin kerro Guidolle terveisiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s