Suunnitelma B

Odottaa vaiko toimia? Luopua vaiko tehdä uusi suunnitelma?

Euroopan lentoliikenteen uusi tunnusmusiikki: Sammy Babitzin, Kuin tuhka tuuleen (Don´t pull your love)

My new Plan B

PLAN B

Finavia tiedottaa lentoliikenteen tilanteesta ja mahdollisista jatkorajoituksista Helsinki-Vantaalla seuraavan kerran maanantaina 19.4.2010 klo 14.00. Tämän hetken tietojen mukaan lentoja ei ole ennen maanantaita 19.4. kello 18:00. Duo Torvelon lennon Venetsiaan pitäisi lähteä maanantaina 19.4. kello 18:00 🙂

Varasuunnitelma, joka kaikkein todennäköisemmin myös toteutuu, tehtiin tänään lämpöisten appelsiinioliivien, pasta alla Norman ja  marinoitujen hedelmien äärellä. 19.4. kello 17:00 Silja-Tallinkin laivalla Helsingistä Tukholmaan, sieltä kohti Alppeja ja Italiaa 🙂 Matkaohjelma kaipaa pientä rukkausta, mutta suurimmaksi osaksi sen voi tehdä reissun edetessä. Ainoa ennalta tiedossa oleva suurempi muutos on se, että vappua ei vietetä Suomessa; alustavan sopimuksen mukaan paluu olisi viimeistään toukokuun lopussa, vaikka paluumatkan varrelle sattuisikin lätkän MM-kisat Saksassa 😉

Good food & good plans 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s