Plan I

Plan I like Italy 😀

L´Italiano – Olen suomalainen – I´m Finnish @ ROSSO 1985

Maanantaina 19.4.2010 Duo Torvelo (map & Torvelo) pakkaa Cervélonsa NATSOIHIN ja lentää Venetsiaan. Lentoyhtiö on KLM, se lentää Helsingistä Venetsiaan Amsterdamin kautt; Finnair lentäisi suoraan, mutta laskuttaa kahden fillarin kuljetuksesta 240 €. KLM tekee sen ilmaiseksi, kun fillariboxi on ainoa matkatavarasi eikä se paina enempää kuin 20 kg.

Marco Polon lentokentällä kaksikkoa odottaa kuljetus Bassano del Grappaan; tämän palvelun tarjoaa That´s Amore cycling holidays in Italy. Majoitus on Best Western hotelli Palladiossa.

23.4. Duo T polkaisee Mestreen. Lauantai 24.4. on lepopäivä; That´s Amore cycling holidays in Italy toimittaa 4 kaupunkipyörää Villa Crispiin. Miksi 4? Lue blogia!

Venetsia-viikonlopun jälkeen Duo T:llä on kuljetus Bassano del Grappasta Cortina d´Ampezzoon, matkatavarat jäävät Bassanoon. Tämäkin kuljetus on tilattu That´s Amore… KARTTA-linkki on tässä, sitä päivitetään kotitarve-giron edetessä.

* * *

Vaan kuinkas sitten kävikään… tuhkapilvi tulla tupsahti islannista, eivät lentäneet pojat Italiaan, mutta eivät luopuneetkaan suunnitelmistaan.


vintage saddle from Verona 1989

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s