Uusix U6

Projekti Primadonna nytkähtelee pienen pienin liikkein eteenpäin. Aloitan sarvista, ne on laitettava uusix, jotta ajoasento on arkisen ryhdikäs ja selkäystävällinen. Polkaisin siis Kyläsaareen, jossa on pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Uusix verstaisiin kuuluva POLKUPYÖRÄVERSTAS.

Polkupyöräverstaalla on laatikko- ja hyllykaupalla vanhoista polkupyöristä purettuja, putsattuja ja kauniisti lajiteltuja polkupyörän osia. Löysin kaksi sopivaa ohjaustankoa, ostin molemmat, toisen varmaankin  palautan aikanaan kiertoon.  Ihana paja, jonka ainoa huono puoli on aukioloaika: 8-16 vaatii virkatädeiltä aikamoista järjestelyä 😉

Polkupyöräpaja

Runkoja

Ohjaustankoja

Kierrätyskeskus, Kyläsaari, Helsinki

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s