Training for my/his own Giro

J Ax – S.N.O.B.

Perjantaina töiden jälkeen poljin hiekkaisia pyöräteitä Hietalahteen, hakemaan jo aiemmin sovittamani Plan B – paidan. Kuopuksen Glorian nastat rahisivat autojen pöllyttämällä asfaltilla. Eivät rahise viikonlopun jälkeen. Kotimatkalla Helsingin perukoille poikkesin Alkon lippulaivassa eli Kampin myymälässä. Ajatuksissani oli kaksi tuotehankintaa viikonlopun treeneihin. Reilun viikon kuluttua Duo Torvelo lähtee polkemaan Italiaan Veneton provinssiin, perusleiri on Bassano del Grappassa. Halusin siis viinin, jonka rypäleet ovat kasvaneet ja kypsyneet mahdollisimman lähellä poikien polkemispolkuja. Se olisi osa perjantain valmistavaa harjoitusta. Lauantain harjoitus olisi suunnattu jo kesäkuuhun, joilloin poljen Roomasta Venetsiaan. Työtoverini Samin innoittamana aion jatkaa pizzanleivontaa, ja siihen kaipasin viiniä, joka pärjäisi taas kerran jopa vuohenjuustolle & anjovikselle.

Alko mainostaa tarjoavansa palvelua ja ainakin tänään se piti lupauksensa. Sain viinit ja lisäksi tarinan 🙂  Kevätleirin valmistava valkoviini on ANSELMI San Vicenzo 2008, sitä haettiin hetki tietokannasta. Punaviiniä minua palvellut nainen ei edes miettinyt. Hänelle välähti muisto, joka johdatti askeleet hyllylle, jonka äärellä sain kuulla tarinan.

ANSELMI San Vicenzo 2008

”Kerran. Kerran lähdin pyöräilemään tälle tilalle, olin saanut ajoohjeet joiden mukaan matakaa olisisi noin 20 km. Todellisuudessa sitä oli yli 40 km, ja suurin osa ylämäkeä, jota reunusti metsä. Tuulen värähdyskään ei sinne käynyt…”

2007 Barone Ricasoli Chianti Classico Brolio. mapin hyväillessä Tikkurilan Ajomiehen huoltamaa Härveliä (Malagan reissun maakosketusten jäljiltä) luin muitakin tarinoita Toscanasta, TÄMÄ kannatta myös jakaa.

Ruoka, jonka näille teimme, olisi taas oma tarinansa, mutta sen kirjoittakoon jokainen itse 😀

BROLIO Barone Ricasoli, Chianti classico 2007

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s