VTT:n liikenneturvallisuustesti

Söpöä!

VTT:n liikenneturvallisuustestit löytyvät TÄSTÄ linkistä.

Hyväähän tämä tarkoittaa 😉 Mutta testin epäsuora kehotus ”ajaa joustavasti, eikä olla niin turhan tarkka vaikka liikennesääntöjen mukaan autoilijan pitäisi väistää” on joillain paikoilla ja joinakin aikoina kohtuuton. Tuolla opilla en pääsisi aamuisin töihin, vaan juuttuisin johonkin Pakila-Mauluna kulmille 😉 Fillari on lähiössä ja hiemankin pidemmillä kauppamatkoilla kokonaisuudessaan niin paljon autoa hitaampi härveli, että kyllä auto joutaa vuorollaan odottamaan. En kuitenkaan aja (omasta mielestäni) röyhkeästi, yritän ”joustamattomuudessani” olla kohtelias ja huomaavainen.  Nuo asiat kun eivät ole ristiriidassa keskenään!!!!

Minun liikennekäyttäytymisestäni löytyi myös parantamisen varaa, mutta aion edelleenkin fillaroida kesäisin kampaajalta kotiin tai kylille ilman kypärää 🙂 Haluan edes hetken kantaa pääni kruunua kauniina, vaikka sitten…  Enkä aio seisoa punaisissa valoissa, kuin lähimailla ei ole auton autoa. Nämä ovat tietoisia valintoja ja minä olen aikuinen. Joskus olen PÖLKKYPÄÄ. Suomessahan pyöräilijä joutuu noudattamaan jalankulkijoille mitoitettua valojen rytmitystä ja ajoitusta…

Mainokset

2 responses to “VTT:n liikenneturvallisuustesti

  1. Olemme sitten pölkkypäitä molemmat…

  2. Olemme sitten pölkkypäitä molemmat…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s