9. Day: Crossroads

Mitäs tänään? Jo illalla kuulin, että tulossa oli huolto- ja huilipäivä: on aika huoltaa fillarit, varusteet, ruoka ja ukot. Pyykit aamulla pesulaan, illaksi kotiin; logistiikka varmempi kuin Finn… Keittiövuorossa oli Ruusu, listalla siis Runsaasti eläinproteiinia 😉

Bath or shower?

Samaan aikaan Duo Ruuselin kanssa Malagassa leireilee Torpparinmäen kiduttaja alias hovihieroja K R. Lyömässä pientä valkeaa palloa, vaikka ymmärtääkseni osuisi vielä liikkuvaankin palloon. K oli vinkannut Härvelimiehelle Tampereen Urheiluhierojaopiston opiskelijahieronnoista Fuengirolassa, ja niinpä nämä lihakset lahjoitettiin hetkeksi opiskelijahierontademoon. Ruusu  ei mahtunut Tampereen möyhentämöön, mutta ilmaisjakelulehdestä löytyi MediVitalin kevättarjous…

Malaga SP - Helsinki FIN March 2010

One of the best books I have read: Niccolo Ammaniti, CrossroadsTaivaan ja maan välillä (in Finnish). It´s really worth reading, and it has nothing to do with these pictures and this story.

Jossain hieronnan ja päiväkävelyn välissä Härvelimies laittoin kotiin tekstiviestin: ” Nyt omaa aikaa. Taidanpa mennä kaffeelle…” Tämä kosketti! Mitä ihmettä se kaikki muu aika siellä polkuhärvelin kanssa on???!!!

Mainokset

One response to “9. Day: Crossroads

  1. Pikkasen voisi seuraavan hotlan kohdalla miettiä noita härvelin suihkutiloja, miten tonne voi henkilökohtainen fyssari mahtua antamaan vesiterapiaa…. kysyn vaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s