7. Day: Back to the Coast

Lähtö Granadasta oli perinteistä sompailua. ”Keskustan kartta on keskiaikainen”, ”Täällä on varmaan omat ilmansuunnat” … Niin monen kaupungista poistumisen jälkeen he yrittävät sitä yhä kartan ja opasteiden avulla. Jos mä oisin sä, kyl mäkin luottaisin vaan kompassiin 😉 Lopputulos: tasan 90 astetta pieleen, etelän sijasta matka alkoi pikataipaleella länteen, pysäyttäjänä (onneksi) oli Santa Fé.

Laskeutumista merenrantaan voi katsoa tästä kartasta. Toistaiseksi se on linjattu pisteinä, viiva piirtynee illan mittaan. Tai joskus. Iltakahvit Duo R keitti kotipesässä Torressa, huomenna voivat sovittaa ohjelmaan  kotoisasti ratapyöräilyn MM-kisoja Kööpenhaminasta.

Valoisa aika tuli taas käytettyä tarkkaan. Rehellisesti, liian tarkkaan. Ystäväni Ilonan sanoin: ”Lapsesi tarvitsevat isäänsä huomennakin. Mielummin kävelevänä kuin pyörätuolissa.”

Mainokset

3 responses to “7. Day: Back to the Coast

  1. Meillä taisi olla paremmat kartat, opasteet tai kartanlukutaito siellä Tohelon ja Tumpelon reissussa syksysellä reissulla köpiksessä…

  2. Mun mielestä M&M:ää ei saisi päästää kahdestaan reissuun. Ei ainakaan ilman kännykkää, GPS:ää tai maalaisjärkeä. Ei mullakaan liikaa kavereita ole.

  3. Mika! Toi oli paha, tosi paha! Mitens mun jo suunnitelmissa olevien retkien kanssa käy. Eli, hoidahan toipumisesi tsut tsut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s