6. Day: Silmissä siintää Sierra Nevada

Alhambra, punainen linna, vai Espanjan korkein kinkare – kas siinä pulma.

Katsellessani eilisen ajopäivän kartan linjauksia tuli mieleeni, miten pienestä olikaan kiinni, että kevätklassikko päättyi suunnitelmien mukaan Granadaan; kaksikkohan oli oikeastaan jo ohittamassa Granadaa ja polkemassa kohti Madridia 😉 Selityksiä alkoi tulla tekstiviesteinä: suuripiirteistä kartanlukua, lukulasit Helsingissä, huonot opasteet,… No, Ortliebin etulaukun karttapussi ainakin oli ollut toimiva, hyvä ostos.

Loppujen lopuksi tähän päivään mahtui sekä käynti Alhambrassa että Sierra Nevadalla. Pojat polkivat pitkää ylämäkeä tietä 395 (osa 4025?), niin pitkälle kuin pääsivät. Lopuksi tuli puomi vastaan, sen takana oli täysi lasketteluhulina. Viimeinen korkeuskyltti ennen käännöstä alas oli ollut 2550 m. Kartta löytyy TÄSTÄ. Päätöspuomiin oli kuulemma 2650 m… Ihmettelenpä vaan, taas kerran, että eihän tuolta penkkojen takaa näe edes maisemia.

Kevätkirmaus: Sierra Nevada 23.3.2010

Mikäs se siinä?

Laskeuduttuaan takaisin Granadaan pojat jäivät ensimmäiseen katsastamaansa hotelliin; Hotel Monte Carlo Granada, 40 € yö koko lysti. Pyörät lepäsivät huoneessa ja pyykki parvekkeella. Seuraavana päivänä oli tarkoitus ajaa maisematietä rannikolle ja Nerjan kautta takaisin Torreen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s