5. Day: Kevätklassikko, Kohti Granadaa!

Maanantaiaamu Malagassa oli aurinkoinen ja Härvelimieskin taas kunnossa. Duo Ruuseli pakkasi fillarin etukaukut ja etsi Malagan kaupunkin koillisnurkalta pohjoiseen lähtevän tien 7000; päämäärä oli Granada ja Sierra Nevadan vuoristo. Syksyllä Alpeilla poljettiin reppu selässä, nyt kokeilussa on Ortliebin etulaukut.

Aamupäiväkahvin jälkeen Colmenarissa kaksikon piti kääntyä tielle A 356 kaakkoon, karttalinkki on tässä. Kevätklassikossa tärkeintä on matkanteko, ei itse määränpää, ja niinpä heti Riogordossa siirryttiinkin kapuamaan maisematietä MA 3107 Benamargosaan.  Sieltä laskettiin lähes nollaamaan korkeuskäyrät Véles-Málagan kohdille ja lopulta ylös teitä A 356 ja A 402. Niin kauan kuin valoisaa riitti. Moottoritien jälkeen etsittiin tien 355 varrelta asemaa; asema löytyi, mutta junat olivat sen jättäneet jo kauan kauan sitten. Hämärässä (?) tien viitoitus katosi ja idässä siintävän Granadan sijaan pyörät kulkivat koilliseen Illoraan, jossa fillarit pakattiin bussin penkkien väliin.

Olisihan Granadaan suorempia ja lyhyempiäkin teitä ollut 😉 Bussi jätti Duo Ruuselin ** Hotelli Elenan eteen, 50 eurolla siisti majoitus kahdelle miehelle ja polkupyörille.

Pikalounas

"Polttaa, kesäkatu miestä, kosteaa höyryä nousee tiestä..."

Danny: Kesäkatu 1966

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s