4. Day: Vatsan testiajo = himmailua

Malagassa satoi, satoi kokon yön, aivan kuten sääennuste lupasi. Hyvä sunnuntai toipua ja kerätä voimia seuraavaan päivään.

Oli hyvä merkki, kun aamulla Härvelimiehen teki mieli kahvia 🙂 Tänään  maha määrää; ensimmäinen etappi oli kahvi & kaurapuuro ja koska se toimi, oli vuorossa himmailua lähimaisemissa kroppaa palautellen. Jos Se toimii, on suunnitelmissa polkea maanantaina kohti Sierra Nevadaa.

Ehdotin etukaukkuun varahousuja 😉

Kahvi on hyvä indikaattori. Kun vatsataudin jälkeen pystyy polkemaan ylämäkeä päiväkahville, on tauti voitettu. Olkoonkin mäki loiva ja vauhti rauhallinen, mitä se sitten kullekin on. Duo polki siis päiväkahville Mijasiin ja jatkoi sieltä tietä 378 eteenpäin. Siirtymä Torresta Fuengirolaan poljettiin motarin lähellä tietä 368; sekä se että 387 ovat maisemiltaan upeita, varsinkin jos ei joudu ajamaan pilvessä. Vesisade ja + 20 C olivat ihan siedettävä yhdistelmä, ainoiksi haittatekijöiksi  muodostuivat tien liukkaus ja huono näkyvyys. Neljä tuntia vesisateessa jättivät jälkensä, niin polkijaan kuin pyörään. Ei sohjoa vaan rehellistä kuraa!

Ei pelkkää auringonpaistetta!

Härvelin suihkutilat

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s