3. Day: Ankea aamu

Viikonlopuksi Malagaan on luvassa sadekuuroja. Vaan eihän siellä kuitenkaan sada räntää, saati lunta, ja lämpötila on +20 C.

Mutta… Ruusu veti aamulla puurot ja pekonit, Härvelimies vain suola-sokeri-liuosta & lääkehiiltä 😦 Tänään tienpäällä on vain yksi puna-musta polkija, toinen katselee San Remoa. Toisaalta, renkaiden ja ruoan kulutus, onnettomuusriski sekä pyykin määrä puolittuvat 🙂 Ei mitään niin huonoa ettei jotain voi vielä huonommaksi mennä, vai miten se meni. Sarjassa iloisia suomalaisia sananlaskuja, joiden avulla on monta sukupolvea kasvatettu.

Lonely rider 20.3.2010

Ruusu ajeli rantatietä itään ja kävi kääntymässä Nerjassa; ainakin sillä puolen Malagaa oli lauantaina paljon tiimejä liikkeellä.

Malaga wine – schocolate cake

In Finland we can find only one Malaga wine brand, Sol de Malaga. However, you can taste Malaga wine in the Lord´s Supper in the Finnish Lutherian church. Today I bought a bottle of Sol de Malaga and created a Malaga wine – schocolate cake. 200 g butter, 250 g white sugar, 4 egss, 25 g cacao, 250 g wheat flour, 1 ts baking powder, 1 dl Malaga wine and 150 g milk schocolate (or dark schocolate)  in small pieces. It was… delicious! It was served with rucola & sweet Philadelphia cheese. Topping was made of 150 g schocolate and 25 g butter.

Malaga wine chocolate cake

Same cake, different topping: milk & white chocolate + butter

Mainokset

One response to “3. Day: Ankea aamu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s