Viikon fillari 11/2010 – You are so beautiful

You are so beautiful – for me!

Jos tulit tälle sivulle, niin olet hyvä ja kuuntelet ja katselet tuon Joe Cockerin tunnustuksen.

Olen saanut kuulla Joe Cockeria vain kerran, mutta sitäkin uskomattomammassa paikassa. Kremlin Palatsissa, joskus 90-luvun puolivälissä. Siellä valvojamummot  sanoivat sssshhhhhh…. kun vähän kohotimme käsiämme:)

Primadonna - you are so beautiful!

Sain syntymäpäivälahjaksi polkupyörän, josta tuli tämän viikon fillari. Minulle siitä saattaa tulla enemmänkin kuin viikon, ehkä monen vuoden mittainen ystävä, jos Orvokki nyt 20-vuotis taiteilijajuhlavuotensa jälkeen haluaa jäädä lepäämään. Muuttua vaikka kukkatelineeksi. Se tuli mieleen, kun jokunen viikko sitten TALUTIN sitä taas kerran, kuusi viimeistä kilometriä kotiin.

Ei minulle edes mietitty uutta pyörää, minun rakkaani tuntevat minut. Kuopus oli kierrellyt sportti-kirppareita ja muita kierrätyspaikkoja, tämä taisi löytyä LiikuntaMyllystä.

Kannoin fillarin yläkerran työhuoneeseen Härvelin viereen. Ensin tuumailen, sitten pesen, sitten alan purkaa ja etsiä osia ym. materiaalia. Ja jos kädet toimii niin tulossa on jotain kaunista ja mielenkiintoista 😀  ”You´re bublic needs you, we need you too…” Luulen, että tästä tulee Primadonna.

Kun tukiranka on siinä kunnossa, että fillarointi on mukavampaa kuin kävely, muuttuvat Cockerin kähisemät sanat lihaksi – tai teräkseksi ja ketjuöljyksi, miten vaan: Can´t you see, you´re everything I…

Se olen minä! 😀

Mainokset

One response to “Viikon fillari 11/2010 – You are so beautiful

  1. Paluuviite: Viikon fillari 28/2012 – Kesän ihme! | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s