Fillarilla autojonossa pe 7:55

Kai tämä on tätä lumen siunausta!?

Tämä viikon olen polkenut suurimman osan pientä 2×5 km työmatkaani autotiellä. Vaikka vieressä on kävely+pyörätie. Maanantaina siirryin autokaistalle, koska pyörätiellä ei yksinkertaisesti voinut ajaa. Samalla koin mielihyvää jättäessäni kapoiset käytävät jalankulkijoille. Perillä töissä huomasin, kelloa vilkaistessani, että matka sujui taas kohtuullisessa ajassa 🙂

Ajan siististi kaistan oikeaa laitaa, siinä auton oikean pyörän tekemässä sulassa urassa. Olen vuorattu heijastimilla ja näytän sekä kääntymis- että pysähtymismerkkiä. Noudatan liikennesääntöjä kuin ekaluokkalainen opettajan sanaa. Olen siis aivan Täti liikenteessä, mutta menköön.

Ja miten tähän suhtautuvat pohjois-helsinkiläiset autoilijat? Olen aivan ymmällä ja samalla hiljaa ylpeä kokemastani ymmärryksestä ja rauhallisuudesta aamuruuhkassa. Hiljentämistä, kunnon ohituksia, rauhallista takana ajamista. Koko viikon aikana koin vain yhden, siis todella yhden auton osoittavan pikkuisen mieltä.

Lisää lunta! Keskellä talvea minusta tuntuu kuin pala heihäkuista Hollantia olisi meidän kotitiellä 🙂 🙂 🙂 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s