Fillarilla töihin

Työmatkani on lyhyt, 5 km pyörävarastosta työpaikan telineelle. Sopivan lyhyt, jotta sen voi pyöräillä säällä kuin säällä. Sopivan lyhyt, jotta sen voi polkea asussa kuin asussa, tarvittaessa vaikka juhlatamineissa.

Viime kesäloman 2009 jälkeen kävin viimeistä päivää lukuunottamatta joka päivä pyörällä töissä 🙂 Myös sinä joulukuisena aamuna, kun pakkasta oli -17 C ja päivän ensimmäinen tapaaminen olikin 12 km päässä kello 8:00 😉 Tämä ei ole retostelua, ei 10 km työmatkalla retostella. Minun pyöräilyni on pientä, arkista ja vaatimatonta. Tämä on HAASTE! Jos minä fillaroin koko syksyn, niin voisitko sinä ajatella edes… jotain? Edes kerran 😀

Amsterdam 4.8.2009

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s