Baisikelillä pizzalle

Lento Kööpenhaminaan oli pikkuisen myöhässä. Ehdimme silti vuokrata baisikelit, sen jälkeen ei kiirettä ollutkaan. Reppu hotelliin, pipo päähän ja menoksi.

DSC02868

Baisikeli pyörävuokraamo

Perjantai-iltainen kaupunki oli pimeä ja rauhallinen, pyörällä oli helppo, mukava ja turvallista liikkua. Pyöräturistin pahin rasti oli parkkipaikka illallisen jälkeen. Mitkä olivat meidän pyörät? Baisikelin fillarit kun eivät ole pyörävuokraamon klooneja vuokraamon nimi kyljessä, vaan tavallisia kunnostettuja seconhand-fillareita. Samanlaisia tuntui olevan kovin monta.

DSC02778

Kööpenhamina 30.10.2009

Hämmentävintä helsinkiläiselle Tohelolle oli risteyksissä kääntyvien autojen rauhallisuus; miten ne malttavat odottaa, että suoraan jatkavat pyöräilijät soljuvat ensin ohi? Jopa bussit! Olen ymmällä. Kun matkaa villistä Helsingistä tänne on vain reilu 800 kilometriä. Kuin pohjoisen laduille.

Yön pimeydessä suunnistimme googlen kartan avulla tervehtimään Pientä merenneitoa. Löysimme perille, vaikka opasteita ei ollut (mihinkään) ennen viimeisiä kilometrejä linnoituksen kupeessa. Eli Tumpelokin pärjää…

DSC02781

Pieni merenneito, Kööpenhamina 30.10.2009

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s