Tohelon ja Tumpelon Tour de Copenhagen

Obama loves Copenhagen. Mutta tämän vuoksi en pyöräillyt lokakuisena lauantai aamuna seitsemän jälkeen Vantaan Stockalle jonottamaan lentolippua Kööpenhaminaan. Syy on yksinkertaisesti se, että niin monet väittävät Kööpenhaminan olevan Euroopan paras pyöräilykaupunki. Ja minä olen loman tarpeessa…

Tohelon ja Tumpelon testiajo Kööpenhaminassa tapahtuu lokakuun lopussa. Sitä ennen ehtii pääkaupungissa polkaista vaikka Kriittisen pyöräretken tiistaina 13.10.2009. Kokoontuminen kello 17:00 Mantalla 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s