Kahdeksantena päivänä ajateltiin reppua ja palattiin Suomeen

Torvelo, Ruusu ja Härveli

Torvelo, Ruusu ja Härveli

Team Torvelon syysretki Alpeille on päättyi keskiviikkonan 23.9.09. Reissun seitsemästä yöstä ensimmäinen ja viimeinen nukuttiin Annecyn Best Western hotellissa, jossa mm. pyöränkuljetuslaukut olivat tourin ajan. Viisi yötä vietettiin eri puolilla Ranskan Alppeja, matkaa tehtiin reppu selässä.

Viimeisen päivän aamukiipeily polkaistiin ilman reppuja ja se oli viiden päivän kantamisen jälkeen aika herkkua. Olisiko etulaukku sittenkin ollut parempi ratkaisu? Ne vain tahtovat olla aika pieniä, ja tähän vuoden aikaan polkiessa mukana on pakko olla jotakin… siihen olisi kaikki mahduttava. Hikisten nousujen jälkeisiin pitkiin ja viileisiin laskuihin on syytä olla kuivat (lämpöiset) hanskat ja kuiva paita. Myös lämmin ajotakki ja sadeviitta ovat vuorilla ajaessa välttämättömiä, muuten laskussa iskee horkka. Toiset ajohousut, joita ainakin Härveli kantoi repussa, olivat loppujen lopuksi turhat. Se, haluaako repussa kuljettaa iltaa varten ”vaihtovaatteita” on sitten ihan makuasia. Periaatteessa pelkillä sandaaleilla pärjää. Eihän iltaohjelmaan mahtunut juuri muuta kuin majoittuminen, ruokailu ja lepoa.

Yöllä pojat palasivat Suomeen; jotenkin mahtuivat taas kotiovista sisään 😉

Lisäilen loppuviikosta juttuihin kuvia.

Col du Galibier: valmistautuminen laskuun

Col du Galibier: valmistautuminen laskuun

Mainokset

3 responses to “Kahdeksantena päivänä ajateltiin reppua ja palattiin Suomeen

  1. Etulaukun sijaan se pieni takalaukku saattaisi olla hyvä. 🙂 En itse hikoile paljon, mutta silti se tuntuu vuoren rinnettä kivutessa mukavalta, kun selkää ei hiosta mikään ylimääräinen. Irtohihat, lahkeet ja sadetakki mahtuvat varsin hyvin.

    Anna

  2. Niinpä, voisi olla kokeilun arvoinen. Tuo reppu näyttää isonkin miehen selässä aika mötikältä… Siis runkoon kiinnitettävä takalaukku? Johon oikeasti mahtuu jotain, monen päivän reissulle. Linkkivinkki?

  3. Tuo etulaukku näyttäis vetävän kivasti tavaraa. Mitään riittävän tilavaa takalaukkua en kyllä löytänyt.
    http://www.scandinavianoutdoorstore.com/reput-rinkat-ja-laukut/pyoralaukut/trail/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s