Kolmantena päivänä korkealle

Perjantai aamuna päivän MENU oli aika auki, oli vaikea ennakoida seuraavaa yöpymispaikkaa. Maantiekartta kertoo välimatkat, mutta ei korkeuskäyriä. Team Torvelon menohalut olivat aamusella ilmeisesti kovat, mutta nyt ei pelkkä satulassa istuminen riitä.

Col

Col du Galibieren tie

Tulossa oli mielenkiintoinen päivä. Lähtöpaikan Valloiren korkeus on 1430 m, ensimmäine etappi ajettiin tietä 902 Col du Galibiereen 2645 metriin. Terveiset sieltä tuli kello 13:28 Suomen aikaa. Näyttää olevan Härveli-miehellä uudet Härveli-villakynsikkäät ajohanskojen päällä 😉 ja kypärän alla paljon kokenut musta Juoksija-pipo, joita ei taida enää Juoksijan shopista saada. Sää oli poutainen, mutta lämpötila vain +8 C. Muitakin pyöräilijöitä matkalla näkyi, vaan ei monia. Alimmillaan lämpötila kävi + 6 C:ssa, laskiessa oli aika hirveä viima. Pohjolan hyvin pukeutuneita poikia hämmästytti shortsiporukat…

Col du Galibier 18.9.2009

Col du Galibier 18.9.2009

Alhaalla pojat jatkoivat polkemista tiellä D 1091, suuntana Briancon, johon mennessä tie oli laskeutunut noin 1300 metrin korkeuteen. Siellä tähtäimessä oli tie N 94 kohti Italian rajaa, jossa tien numerointi vaihtuu (SS24). Mutta suunnitelmat muuttuivat. Vettä tuli taivaalta niin reippaasti, että Briancossa matka pysähtyi ja etsittiin majapaikka. Kuivattelua, huilia, visiointia ja ruokaa. Erikoinen ajopäivä. Kilometrejä ei kertynyt paljoa, mutta niihin mahtui ilmeisesti monenlaisia kokemuksia.

Villaa ylle, ajohanskat alle :)

Villaa ylle, ajohanskat alle 🙂

Ruusu ja Härveli kävivät vielä kahdestaan iltalenkillä polkemassa tietä 902. Kääntöpaikkana Col d´Izoard 2361 m. Onneksi majoitus oli odottamassa, sillä kylmä kangistaa nopeasti, kuuma suihku notkistaa 🙂

Col D´Izoard

Col D´Izoard

Lähipäivien sääennuste alueelle on aika kostea, saas nähdä kuinka käy…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s