Team Torvelon matkavalmisteluja

Keskiviikkona 16.9. lentää kolmihenkinen Team Torvelo fillareineen Geneveen ja siirtyy sieltä suoraan Annecy’n. Viikko siitä eteenpäin on tarkoitus edetä polkemalla, ilman huoltoautoa, majoitus on varattu vain ensimmäiseksi ja viimeiseksi yöksi.

Paltsin Pantani alias Map lainaa esikoisensa Halti-reppua, sinne on mahduttava kaikki, mitä viikon ajan Alpeilla polkiessa tarvii. Reppu sai reissun ajaksi kansallisen somisteen, sinivalkoisen Suomen lipun.  Torvelon oli mentävä repun ostoon. Ajomiehessä reppuja sovittaessa alkoi totuus paljastu Torvelollekin; ei tänne kyllä paljoa mahdu… täytyy etsiä pienemmät sandaalit, tanssikengät saa unohtaa. Sopimukseen ilmeisesti kuuluu, että jokainen kuljettaa omat tavaransa, apukuskihierarkiaa ei ole 😉

Halti & map from Finland

Halti & map from Finland

Sää on alkanut jo mietityttää. Onkohan ylhäällä jo kuinka kylmä? Ylämäkeen polkiessa se ei haittaa, mutta laskuihin pitäisi varata lämmikettä. Tässä on vihje, tai neuvo, tai miten sen kukin tulkitsee.

Uudet pyöränlaukut Torvelo ja map hankkivat Mäntyharjulta, kaksi sinivalkoista Natsaa. Väri tuo mieleeni lähinnä polkupyöräystävällisen lentoyhtiön KLM:n 🙂 Härveleitä ei ymmärtääkseni voi pakata sellaisiin pehmeisiin fillarikasseihin, jossa ihanaista italialaista vintage pyörää Chesiniä vielä viime keväänä kuljetettiin. Eri laukkuvaihtoehtoja elokuun puolella punnitessa päätyi tiimi tähän kotimaiseen sekä saatavuuden, hinnan, että juuri kotimaisuuden vuoksi.

Natsa pyörälaukku

Natsa pyörälaukku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s