Hyvinhän se sitten sujui :)

DSC02535

Hyvinhän kaikki sitten meni. Pojat pääsivät lähdöstä maaliin, kaikki, eikä isä-ilveksen huoltoauton palveluja edes tarvittu. Melkoinen parannus viime vuoteen. Vaikka kyseessä oli kuntoajo, oli Käpylän Velodromilla sunnuntai aamupäivällä suuren urheilujuhlan tunnelmaa. Map:n ja Miksun sisäiset tuulimyllyt eivät antaneet juuri merkkiä itsestään, vaikka vielä hetki ennen lähtöä oli puolet joukkueesta kadoksissa. ”Kyllä ne täällä jossain on”.

map & miks?

map & miks?

Lähtö oli kuin arkipyöräilijän parempaa unta: Mäkelänkadulla ei aja autoja, vaan sitä pitkin vyöryy loppumaton polkupyöräilijöiden nauha 🙂 Yli 1300 pyöräilijää on aika upea näky. Ajatella, jos tämä olisikin syyskuun 22. päivän aamuruuhka!

Käpylä, Helsinki, 6.9.2009

Käpylä, Helsinki, 6.9.2009

Tour de Helsinki suuntasi aika nopeasti ulos Helsingistä, sillä niinkuin ”oikeassa” Helsingin ympäriajossa elokuun alussa todistimme, Helsinki on niin sopivan pieni kaupunki ettei se edes riittäisi näiden poikien ja tyttöjen kuntolenkkiin. Siis juuri sopivan kokoinen kaupunki polkupyörällä liikkumiseen, kunhan sen vain saisi hieman esteettömämmäksi ja sujuvammaksi. Minä sen sijaan suuntasin lähdön ja maalin välissä ystäväni P:n kanssa Koillis-Helsinkiin, päiväkahville ja omenapiirakalle. Uusimmassa Valion Kerma-lehdessä on muuten aivan suunmukainen ohje…

"Like a circle in a spiral, like a wheel within a wheel,..."

"Like a circle in a spiral, like a wheel within a wheel,..."

 Toivon sydämestäni, että nämäkin kosteanlämpimänä sunnuntaina ajetut kilometrit veisivät henkilökohtaisen nautinnon ohella pyöräilyn ilosanomaa eteenpäin. Mukana kuului kannustuksista päätellen olleen monta isää, poikaa, puolisoa ja ystävää. Ja Tero, jonka nimeä  pieni tyttönen jaksoi sitkeästi huutaa jokaiselle Velodromille saapuvalle polkijalle, kunnes oikea Tero viimein tuli ja vilkutti 🙂 Jaksan uskoa, että myös nämä trikoomiehet edistävät omalla tavallaan polkupyöräilyn jaloa aatetta.

Team Euromestari

Team Euromestari

Mainokset

4 responses to “Hyvinhän se sitten sujui :)

  1. hieno kuva meistä,
    saanko laittaa sen mun facebookiin
    tv mika

  2. Jep, ole hyvä! Myös niitä teidän isä-ilveksen videoita olisi kiva katsella jonakin syksyisenä iltana.

  3. meidän pitää tehdä kokoontumisajo vaikka meille ja katella isosta telkkarista

  4. Paluuviite: Tour de Helsinki retkivauhtia – la 17.8. | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s