Koulutan Paltsin parasta apuajajaa!

Mielenkiinto kotikisakatsomossa Tourin aikana suuntautuu eri ihmisillä eri asioihin. Minä jaksan joka päivä ihmetellä, miten tallien ajajat kuljettavat juomapulloja huoltoautosta muille joukkueen polkijoille. Niitä ladotaan paidan taskujen lisäksi paidan sisälle ja housuihin, suurin kuulemani määrä on 14 pulloa. Siis 14 pulloa ahdettu yhden pikkuisen pyöräilijän niukkaan ajoasuun!

Minulla on mainio apuajaja kotitarpeisiin. Jokainen pyöräilijä tietää, miten erilaista on ajaa yksin tuulta halkoen  tai toisen takana imussa. Minun apuajajani ei väsy koskaan, ja jos omat voimani uupuvat riittää hänellä tukea, kannustusta ja kekseliäisyyttä minunkin saamiseksi määränpäähään (ei maaliin). Liikunnan maailmassa on kuitenkin tapana asettaa aina uusia haasteita. Ajattelin, että nyt voisin ottaa apuajajani harjoitteluohjelmaan tämän ravinnon kuljetuksen. Niinpä kun apuajaja tänään ajelutti kuopuksen Helsingistä Hämeenlinnaan, aloitimme harjoittelun banaaneilla. Jatkossa voisimme kokeilla vuohenjuustosämpylöitä, mansikoita, pastasalaattia ym. Kesäkeitto kuuluu varmaan jo vaativamman tason harjoitteluun.

Helsinki-Ruovesi 11.7.2009

Helsinki-Ruovesi 11.7.2009

Apukuski jatkoi vielä matkaa, yksin, Ruoveden Muroleen kylään. Sitä vuohenjuustoa hakemaan 😉

Maaritin juustola Ruoveden Muroleessa

Maaritin juustola Ruoveden Muroleessa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s