Hullaannuin Berliinin pyöräteistä!

Kaeltainen paita viittaa Tourin 5. päivään :)

Keltainen paita viittaa Tourin 5. päivään 🙂

Näin tässä kävi. Kun lähdimme ajamaan Katalonian rannikolta kohti Berliiniä ei minulla ollut aikomustakaan päivittää blogia. Moottoritie oli kuuma. Etelä-Ranskassa, Tourin 5. etapin reitin varrella Leucaten tienoilla, ilmakin oli melko kuumaa, +34 C. Oli oikeastaan kiva olla ilmastoidussa autossa, polkupyörät pari päivää tiukasti autonperään pakattuna.

Lauantain vietin aurinkoisella Itämerellä, samoin kaksi yötä. Sunnuntai aamuna saavuin Vuosaareen. Välimeren ja Itämeren väliseen viikkoon mahtuu monta berliiniläistä pyöräilytarinaa. map59 läksi jo tiistaina 23.6. Suomeen, parin kotona vietetyn tunnin jälkeen ilmeisesti kuopuksen kummisetä ja Pikku-härveli poimivat hänet ja Härvelin kyytiin kohti Saimaata, jossa Polkes Polkes pojat tälläkin hetkellä taitavat polkea. Kirjoittelen Berliinin juttuja joskus jälkeenpäin, sillä…

Itämeri 27.6.2009

Itämeri 27.6.2009

 Kun saavuimme sunnuntaina 21.6. Berliiniin oli kaupunki täynnä maantiepyöriä ja sukkahousumiehiä. Olin ymmällä? Sisäänkirjautuessa huoneistoomme sain kuulla, että Berliinissä on juuri polkaistu Skoda velothon Berlin -pyöräily. Kuulemma toista kertaa, ja tänä vuonna osanottajia oli tädin mukaan vaatimattomat 15 000! Jos olisin tiennyt, olisin ehkä hieman tarkentanut aikatauluamme.

17. Juni Strasse

17. Juni Strasse

Mutta mitä siitä. Joka tapauksessa minä hullaannuin Berliinin pyöräteihin! Tai oikeastaan pitäisi kai sanoa Berliinin pyöräiltävyyteen, sillä ei siellä joka paikassa niitä varsinaisia pyöräteitä ole – polkupyöräthän ovat ajoneuvoja ja kuuluvat ajoradalle muiden ajoneuvojen sekaan 😉

Marx Engels Forum 23.6.09

Marx Engels Forum 23.6.09

Koska asunnossamme ei ollutkaan nettiyhteyttä, keskityin olennaisinpaan eli kaupunkiin. Jutut on juttuja.

"Älä vahingoita vesistöjä" sanoi vanha mainos

"Älä vahingoita vesistöjä" sanoi vanha mainos

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s