Regina, katujen kaunotar

Freebike Blanes

Freebike Blanes

Harakiri oli huollossa Blanesin Freebikessa. Siihen vaihdettiin renkaat ja jarrut laitettiin kuntoon. Etujarruun riitti uudet palat, mutta takajarru piti laittaa kokonaan uusiksi, sillä osa siitä katosi pari viikkoa sitten Andorraan. Koko lysti maksoi (töineen, omia käsiä säästeltiin) 85 €.

Uhpo uudet jarrut, ekun alamäkeen

Uhpo uudet jarrut, ekun alamäkeen

Kun Harakiri oli heti liikkeen auettua kello 10 noudettu ja kiinnitetty auton telineeseen, ajoimme viikon vieraanaamme olleen Lauran Barcelonan lentokentälle.

Barcasta Wienin kautta Helsinkiin

Barcasta Wienin kautta Helsinkiin

Paluumatkalla pistäydyimme pariksi tunniksi Barcelonaan, ajatuksena noutaa Mattia46:lta italialainen Citybike REGINA, jota vikko sitten katselimme. Vuokrauksen lisäksi liikkeessä on myynnissä joitakin lähes yksittäiskappaleita, kaupunkipyöriä paikallisiin olosuhteisiin soveltuvilla välityksillä.

Matkalla Mattialle näin yhden kauneimmista polkupyörän takakoreista:

Fillarin takakori Barcelonalaisittain

Fillarin takakori Barcelonalaisittain

Tähän olisi hyvä laittaa korvapuusteja tai croissanteja 🙂 Kun Regina kohtasi uuden perheensä Ramblasilla oli ilmassa innostusta ja epäilystä: ”Nyt sä sitten hylkäät Orvokin…” Eihän toki. Orvokki ja Regina eivät ole toistensa kilpailijoita.

Perhe tapaa Reginan

Perhe tapaa Reginan

Paluumatkan Barcasta Santa Christinaan Härveliman tietysti polki, N II rantatietä. Juniorinkin piti tehdä samoin, mutta parin tunnin shoppailuspurtti oli vienyt mehut… Varusteet vaihdettiin tiensivussa, lämmintä oli 29 astetta.

Siesta alkaa!

Siesta alkaa!

Aamulla pakatessa varusteita jotakin olennaista taisi unohtua. Etsi kuvasta pieni tyylivirhe 😉

Mitkä jäi kotiin?

Mitkä jäi kotiin?

 Sinne se lähti, liikenteen sekaan, hehkuvalle asfaltille. Saapahan varpaatkin aurinkoa, keksi kuopus. Ja toisaalta, matka Barcelonasta Sta Cristinaan on todella tasaista, ei siinä monojen uupumista juuri huomaa. Seuraavaksi paljain jaloin? Jotain uusia lisähaasteita?

Härveliman

Härveliman

Mainokset

5 responses to “Regina, katujen kaunotar

 1. Näytä mulle missä sulla on rusketus raidat?
  Taidanpa arvata.
  Juhannus lähestyy ja täällä ei ole tietookaan rusketus juovista.. ehkä sitten heinäkuussa.

 2. Reginalle terveisiä, pääsi hyvän Emännän kumppaniksi, saa säännöllistä liikuntaa säässä kuin säässä, huoltoa silloin kun tarvitsee ja pääse silloin tällöin Emännän kanssa kavereita tapamaan sunnuntai kahveille. Toivotan maahanmuuttaja pyörän lämpimästi tervetulleeksi, olkoon pyöräilysi suosiollista suloisessa Suomen maassa.

  • Tämä on kyllä jo oivaltavaa mielen ja kielen käyttöä! En ole koskaan ennen kuullut puhuttavan maahanmuttajapyöristä, nyt oon. Luokoon ja lapioikoon se hyvää tietä yhdyssanan molemmille osille 🙂

 3. Mä oisin veikannu et masalta puuttu Cervelo sukat, nehän kuuluu sandaleihin vakiovarusteena..

  • Tällä vastauksella voittaa/saa meiltä lautasellisen katalonialaista kalakeittoa, jos vaan uskaltaa syödä. Ja löytää perille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s