Dalin pyörä?

Sunnuntaina iso ja pieni ajovat autolla fillarit Sant Feliuun ja tekivät siellä lenkin.

Maanantaina oli Dali päivä, Portlligat ja Figueres.

Sen nimi on Salvador

Sen nimi on Salvador

Portlligat´n kotimuseon pihalla oli tiukasti puuhun lukittuna tämä kaunotar:

Kokovartalokuva

Kokovartalokuva

Salvadorin eturatas

Salvadorin etukiekko

Salvadorin satula

Ilmastoitu satula

Salvadorin takaratas

Salvadorin takaratas

En hennonnut kysyä, oliko se fillari Galan vai Salvadorin, sillä pelkäsin autenttisuuden mielikuvan särkyvän esimerkiksi vastauksella ”se oli heidän puutarhurinsa”. Uskon, että tämä on Dalin pyörä, kunnes joku asian minulle oikaisee.

map59 jätti Figueresin teatterimuseon väliin, sillä siellä oli käyty jo Polkes Polkes Poikien kevätleirillä huhtikuussa. Sen sijaan hän kokosi auton takakontista Harakirin ja lähti polkemaan kohti Santa Christinaa.

Totisinta totta on Osmo Soininvaaran monet mietteet kirjassa Fillarilla Nizzaan. Varsinkin se, että vierailla mailla polkiessa karttateline etutangossa, aina silmien edessä, olisi erinomaisen hyvä. Repusta tai taskusta ei vain tule kaivaneeksi karttaa riittävän usein esille. Tarina kertoo, että ensimmäisen tunnin poljettuaan map pääsi takaisin lähtöruutuun 😦

Yksi (uusi) heikko kohta viime talven harjoittelussa paljastui. Kartanluku yltiöhikisenä on aika vaativaa, pään kallistuessa eteenpäin tulvahtavat silmät täyteen suolaista hikeä. Jatkossa siis täytyy mapin fyysisten harjoitusten oheen lisätä kartanlukuharjoituksia kuuman saunan lauteilla.

Dalin muotoilema visiiri

Dalin muotoilema visiiri

Kuten kai jo monesti aiemmin olen todennut, pyöräily on masokistien laji. Ajamiseen valitaan päivän kuumin hetki +33 C, kun muut vetäytyvät siestan viettoon. Ja vilpoisempina hetkinä voi sitten katsella eurosportilta kun isot pojat polkee Dauphine Libere´ssä tai Sveitsin ympäriajossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s