Gironaan

Maanantai-illan takapakan etsintäreissu onnistui täydellisesti. Blanesin Freebike oli jo sulkeutumassa kun huoltomies asiakkaan tarinan kuultuaan sanoi ”näytäs nyt sitä”. Ja päivän viimeinen työ oli junnun takapakan vaihto. Shimanon takapakka paikallisiin olosuhteisiin soveltuvin välityksin, paikalle asennettuna, € 10,72. Lisäksi tuli hyvästä palvelusta hyvä mieli 🙂

Isä on käynyt taas shoppailemassa

Isä on käynyt taas shoppailemassa

Juniorien ja seniorien aikaiset aamulähdöt ovat hieman erilaisia. Taas kerran ne jokapäiväiset mittasuhteet. Katalonialaisen aamuvoimistelun ja runsaan aamiaisen jälkeen iso ja pieni lähtivät polkemaan kohti Gironaa.

uusi takapakka pääsee katsomaan kivoja maisemia

uusi takapakka pääsee katsomaan kivoja maisemia

Toiset menee rannalle, toiset menee Gironaan

Toiset menee rannalle, toiset menee Gironaan

Ensin iso ja pieni polkivat rantatietä Tossa de Mariin ja siitä edelleen Sant Feliun suuntaan. Tällä rantatiellä näkyi jo muitakin polkijoita. Sant Graun risteyksen kohdalla pidettiin juomatauko, siitä oli tarkoitus nousta sisämaahan. Risteystä seuraavan 5 km matkalla nousua oli tulossa reilusti yli 300 m. Taukoseuraan liittyi Texasin Erkki, joka oli 1/17 texasilaisen pyöräilijän ryhmästä. Porukka on majoittunut Gironaan, josta käsin he tekevät oppaan johdolla alle 100 kmpäiväreissuja. Erkki oli letkan loppupään valvoja, joten jutteluaikaa oli. Noin viikko sitten Erkki oli tavannut pyöräilijän from Helsinki.

Tätä nousua ei sedät Tourilla polje

Tätä nousua ei sedät Tourilla polje

Kysyin illalla kuopukselta kommentteja Sant Graun noususta. ”Ihan hyvä että oli tää uus takapakka”; välineurheilun syvin selittelyn olemus on sisäistetty. Osa paluumatkasta tehtiin paikallisjunalla, näin loppumatka oli taas rantatiellä fiilistelyä ja lenkin pituus pysyi suunnitellussa 70-80 km haarukassa.

Jokaisessa lajissa on omat jälkipelit

Jokaisessa lajissa on omat jälkipelit

Kun iltapasta oli syöty ja päivän reitti kuljettu kartalla pariin kertaan tuli kuopuksen kummisedältä mapille viesti. Pikku-Härveli on käynyt päiväkahvilla Porvoossa 🙂 Orvokki sensijaan on tänään levännyt vehreän pensaan katveessa. Jonkinlainen tasapaino tässä joukkueessa täytyy säilyttää. Teen osani, tänään keskityin Stieg Larssonin dekkariin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s