Mestarien jalanjäljillä

Siestan jälkeen maailman paras huoltoajaja pakkasi reppuunsa Henning Mankelin Kiinalaisen ja kameran ja käveli autotallille.

map59 ja kuopus halusivat ajella mestarien jalanjälkiä, Tourin 7. päivän loppunousun Andorra la Vellasta Arcalisiin (?). Siis matkaan. Pitäisikö tässä kohtaa puhua renkaanjäljistä?

Isältä pojalle... eikun tyttärelle!

Isältä pojalle... eikun tyttärelle!

Monestakin syystä junnu istutettiin huoltoautoon ennen viimeisiä nousuja. Kommentit olivat ikäkaudelle ominaisen teräviä, itseironiaakin vielä riitti. ”Mä nyt teen niinkuin kaikki välineurheilijat eli syytän pyörää…” Nopsakin on kuulema herkempi kuin tämä. Varmasti onkin, Mäkelänkadun pyörätietä ajellessa 🙂

Varoitus vai kehoitus?

Varoitus vai kehoitus?

map sai jatkaa matkaa ihan yksin. Yhtään pyöräilijää ei tullut vastaan eikä myötä, loppumatkasta ei enää autojakaan. Ja miksi olisi. Taas kerran omin silmin todistin tätä merkillistä tapahtumaa, jossa ihminen kipuaa hillitöntä mäkeä ylös raahaten mukanaan itseensä kiinnitettyä metallista tai hiilikuituista härveliä. Vaikka samalle huipulle pääsisi muutenkin.

Loppu lähellä!

Loppu lähellä!

Ihmettelenpä vaan. Lähtökorkeus la Vellasta pitäisi olla 977 m ja loppukorkeua 2240 m.  Missähän se Oikea maali piilee, sillä viimeisen ajettavan paikan korkeudeksi oli maastoon merkitty 2220 m. Eteenpäin ei voinut jatkaa, sillä tie muuttui kärrypoluksi. Kapea, hiekkainen ja kuoppainen. Ei se kyllä sovi maalisuoraksi eikä maantiepyörällä ajettavaksi, jollei siinä tehdä kuukaudessa levennyksiä ja asfaltointia. Vai saako kaikki tänne asti 10.7. polkeneet 20 metrin bonuksen?

Huipulla ei tuule mutta on xxx kylmä

Huipulla ei tuule mutta on xxx kylmä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s