Alamäkeä Andorra la Vellaan

Aamu Andorrassa. Näkymä hotellihuoneen ikkunasta oli häikäisevä.

Encamp, Andorra

Encamp, Andorra

Polkaisinpa Orvokin kanssa kylille, ensin ”pääkaupunkiin” Andorra la Vellaan. Sinne on matkaa vaivaiset 5 km, koko matka alamäkeä lasketellen.Onneksi oli edes vastatuuli, joka tarkoitti myötätuulta paluumatkan 5 km nousulle 🙂

Pyöräilijän paikka täällä on ajoradalla, niinhän se saisi olla kotosassakin. Ja vaikka tie on kapea, jyrkkä ja mutkainen, sujuu pyöräily autojen rinnalla ihmeen hyvin. Koska täällä on totuttu ennakoimaan ja huomioimaan fillareita 🙂 Ja koska nyt kesäkuun alussa suurin osa autoilijoista on paikallista väkeä. Mutta saa täällä tien laidassa tarkkana olla.

Maantien laitaa Andorrassa

Maantien laitaa Andorrassa

Itse kaupunki, Andorra da Vella, muistuttaa lähinnä suurta ostoskeskusta. Ei ole  minun paikkani… On se merkillistä, että kaikki tuo tavara ensi kuljetetaan tänne 2000 m korkeuteen vuoristoon, ja sitten ihmiset kuljettavat ne taas pois, kuka minnekin

Andorra da Vella

Andorra da Vella

map59 kävi illalla vielä polkaisemassa hotellin takana kohoavalle huipulle – friikki…  Härveli jäi kotiin, tämän reissun polkaisut poljetaan Kuwaharalla, vai oliko se Harakiri.

Mitä matkalla oppi: illalla ylhäällä on aika viileää. Ylämäessä hiki hersyy ja lämpöä riittää, alamäkeä varten olisi tarvinnut vähän pitkähihaista. Huomenna täytyy vaihtaa uudet jarrupalat.

Härvelimies lähdössä Kuwaharalla mäkitreeniin

Härvelimies lähdössä Harakirillä mäkitreeniin

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s