Viikon fillari 15/09 Davosin huhtikuu

Vuosi sitten huhtikuussa 2008 kollegat Davosissa siunailivat lumen määrää. Sitä oli heidän mukaansa ollut enemmän kuin miesmuistiin, eivätkä pyryt ja lumityöt ottaneet loppuakseen kevään koittaessa, virallisen hiihtokauden päätyttyä. Minä kuuntelin kateellisena ja laskin, että olen jo kaksi Suomen vähälumista talvea säästänyt suksieni pohjia ja luistovuoiteita. Onneksi tänä talvena on ollut edes hetken toisin.

Ja vaikka lunta edelleen tuli, olivat koululaiset  aloittaneet pyöräilykauden. Korkeiden kinosten keskeltä oli lapioitu pyörätelineet esiin, aurinko ja musta asfaltti pitivät lopusta huollosta huolen.

davos-2008-22

Davos huhtikuu 2008

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s